2015 saavutukset

Kuva: Saija Määttä
Kuva: Pekka Paljakka / UrheiluSuomi.com

Piialle PM-hopeaa Norjasta 31.10.2015

Alle 20-v Pohjoismaisissa mestaruuskisoissa Norjassa punttiklubin Piia Koski taisteli viimeisellä työnnöllä hienosti sarjan 69kg mestaruudesta, mutta joutui tyytymään tällä kertaa kakkossijaan. Tuloksena viisi onnistunutta nostoa, parhaina  65 kg tempaus ja 78 kg työntö, yhteistulos 143 kg. Kaikki olivat Piian ennätysrautoja.

Petrille SM-kulta ja Piialle 2 SM-hopeaa nuorten SM-kisoista Helsingistä 15.-16.8.205

Petri voitti +105 sarjan Suomen mestaruuden tuloksella 123+165. Piia taisteli hopeat 63kg sarjassa 20-vuotiaissa sekä 23-vuotiaissa 62+75. Eikä se kultakaan ollut kaukana.

Piialle tempauksen SM-pronssi Rönniltä 5.7.2015

Piia tempasi Rönnillä 61kg ja sillä irtosi pronssimitali alle 20-vuotiaiden sarjassa.

Petrille SM-hopeaa Tampereeelta 21.2.2015

Kurikka-lehti 27.2.2015:

"Kurikan Punttiklubin Petri Lindfors onnistui mainiosti Tampereen yleisen sarjan SM-kisoissa 21. helmikuuta. Lindfors palasi kotiin Kurikkaan kolme +105-kiloisten sarjan SM-mitalia taskussa: hän voitti kokonaiskilpailussa hopeaa, tempauksesta hopeaa ja työnnöstä hopeaa.
     Lindfors oli tyytyväinen mitaleihin, mutta ei niinkään tuloksiin.
          -Kunto ei ole aivan niin hyvä kuin olisi voinut olla.
On ollut pientä loukkaantumista ja siitä kuntoutumista, hän miettii.
    Lindfors tempaisi 123 kiloa, kun oma ennätys on 128. Työntötulos 157 jäi kolmen kilon verran omasta ennätyksestä.
    Petri Lindforsin, 21, valmentaja vaihtui 3 kuukautta sitten, ja se on vaatinut totuttelua. Harjoitusohjelman laatii olympiakävijä ja yhdeksänkertainen Suomen mestari Arto Savonen.
    -Hän on hyvin motivoiva treenien suhteen, mutta treenitkin ovat sitten aika helevetin kovia välillä, Lindfors luonnehtii.
    Punttiklubilainen vetää kovat treenit 8-9 kertaa viikossa ja sen päälle 1-2 ylläpitoharjoitusta.
    Lindforsilla on jo yleisen sarjan SM-pronssia entuudestaan palkintokaapissa.

RAKENNUSINSINÖÖRIKSI opiskelevan nuoren miehen päätavoite on nuorten EM-kisat lokakuussa.
    -Tuloskunto pitäisi saada siihen mennessä 295-300 kilon luokkaan, niin kisarajakin ylittyisi. - APS"

Tulokset, yleisen sarjan SM-kilpailut 21.02.2015 Tampereella, sarja +105 kg

1. Teemu Roininen LeKi (-86/139,82) 350 kg (155+195) 355,945 p.
2. Petri Lindfors KPK (-93/106,32) 280 kg (123+157) 304,683 p.
3. Ville Iisakkila TP (-89/105,90) 277 kg (122+155) 301,828 p.
Tempaus: 1. Roininen 155 kg, 2. Lindfors 123 kg,3.Iisakkila 122 kg
Työntö: 1. Roininen 195 kg, 2. Lindfors 157 kg, 3. Iisakkila 155 kg

Jaanalle masters MM-hopea Rovaniemeltä 12.9.2015

Jaana nosti N50 sarjan MM-hopean tuloksella 50+64, jotka molemmat olivat sarjan Suomen ennätysrautoja, joten myös yhteistulos oli uusi Suomen ennätys.

Masters SM-kisoista 10.4.2015 Rovaniemeltä 4 kultaa ja 1 hopea!

Jaana oli ensimmäisenä lavalla, voittaen 50-54v 75kg sarjan 45+60kg. Taisto toi hopeaa 70-74v 85kg sarjassa 45+65. Juho kipeästä olkapäästä huolimatta voitti 65-69v sarjan 56kiloisissa 43+50. Heikki taisteli hienosti 55-59v sarjan 94kiloisissa kullan tuloksella 80+114 ja nuorimmassa sarjassa 35-39v Marko 77kiloisissa toi neljännen SM-kullan KPK:lle tuloksella 106+127.