Kurikan PunttiKlubin päävalmentaja Tomi Palomäki valittu Suomen Painonnostoliiton valmentajakouluttajaksi – uusi rooli vahvistaa seuran asemaa ja osaamista

23.4.2023

Kurikan PunttiKlubin päävalmentaja on saanut tunnustusta osaamisestaan ja valittu Suomen Painonnostoliiton valmentajakouluttajaksi. Valinta korostaa seuran vahvaa panosta painonnostossa ja edistää nuorten urheilijoiden kehitystä.

Kurikan PunttiKlubi iloitsee siitä, että seuran päävalmentaja on valittu Suomen Painonnostoliiton valmentajakouluttajaksi. Valinta on merkittävä tunnustus päävalmentajan ammattitaidolle ja vahvalle sitoutumiselle painonnostoon sekä nuorten urheilijoiden kehittämiseen.

Päävalmentajan uusi rooli valmentajakouluttajana tuo lisäarvoa Kurikan PunttiKlubille ja sen toiminnalle. Hänen tehtävänään on jatkossa kouluttaa ja kehittää muita valmentajia ympäri Suomea, jotta he voivat tarjota parasta mahdollista valmennusta omille urheilijoilleen. Samalla seuran oma valmennuksen taso nousee entisestään, mikä hyödyttää myös Kurikan PunttiKlubin nuoria painonnostajia.

Valmentajakouluttajan rooliin kuuluu laaja-alainen yhteistyö eri tahojen kanssa. Päävalmentaja tulee työskentelemään tiiviisti Suomen Painonnostoliiton, muiden valmentajakouluttajien sekä valmentajien kanssa kehittääkseen valmennusosaamista ja -menetelmiä maanlaajuisesti. Tämä avaa uusia mahdollisuuksia seuran valmennustoiminnalle ja antaa Kurikan PunttiKlubille mahdollisuuden vaikuttaa positiivisesti koko suomalaisen painonnoston kehitykseen.

Kurikan PunttiKlubin päävalmentaja on myös Painonnostoliiton valmennuksen ja koulutuksen asiantuntijaryhmän jäsen. Tämä takaa, että seuran valmennustoiminta on ajan tasalla ja noudattaa parhaita käytäntöjä.

Seuran tavoitteena on edelleen tukea nuorten painonnostajien kehitystä tarjoamalla laadukasta valmennusta ja innostavaa yhteisöllisyyttä. Punttikoulu jatkaa toimintaansa ja syksyllä järjestetään painonnoston ohjaajakoulutus, joka tarjoaa laaja-alaisen katsauksen lajiin ja sen valmennukseen.

Kurikan PunttiKlubin päävalmentajan valinta Suomen Painonnostoliiton valmentajakouluttajaksi on merkittävä saavutus niin hänelle itselleen kuin seurallekin. Se osoittaa, että Kurikan PunttiKlubi on oikealla tiellä panostaessaan nuorten painonnostajien kehittämiseen ja koulutukseen.


Tulevaisuudessa seura pyrkii jatkamaan aktiivista yhteistyötä Suomen Painonnostoliiton ja muiden seurojen kanssa. Tavoitteena on paitsi kehittää oman seuran valmennusosaamista, myös edistää suomalaisen painonnoston tasoa ja menestystä kansainvälisissä kilpailuissa.

Kaiken kaikkiaan päävalmentajan valinta Suomen Painonnostoliiton valmentajakouluttajaksi on merkittävä askel eteenpäin sekä Kurikan PunttiKlubille että suomalaiselle painonnostolle. Se vahvistaa seuran asemaa ja osaamista lajissa, ja luo uusia mahdollisuuksia niin valmentajille kuin urheilijoillekin.

Tulevaisuus näyttää valoisalta Kurikan PunttiKlubin nuorille painonnostajille ja koko suomalaiselle painonnostoyhteisölle.