Masters SM-kisoista Kalajoelta 3 kultaa!

23.4.2018

13.-15.4.2018 pidettiin masters SM-kisat Kalajoella. Osanottajia hiihtomajalla pidettyissä kisoissa oli 240! Melkoinen urakka oli, mutta kalajokiset selviytyivät todella hienosti tästä urakasta ja aikataulut pitivät, jopa etuajassa oltiin.

Ensimmäisenä lavalle nousivat Taisto, Juho ja Heikki. Taisto taisteli pronssista viimeiseen asti, mutta tuloksena oli niukka putoaminen mitaleilta 2 kilolla. Sijoitus 4. 70-74v 85kg sarjassa 40+58. Juho pääsi seuraavana lavalle ja teki varmaa työtä ottaen 65-69v 56kg kultamitalin tuloksella 41+48. Heikki oli ensimmäisen päivän viimeinen KPK:lainen lavalla ja hienosti mies suoriutui urakastaan voittaen 60-64v 94kg sarjan 77+100.

Sunnuntaina Jaana pääsi lavalle ensimmäisenä ja pitkä kilpailutauko ranteen oireilun takia näkyi nostoissa. Mutta loppu hyvin kaikki hyvin ja uuden sarjan 55-59v 90kg sarjan kultamitali SE tuloksin 48+60 näkivät päivän valon.

Martti pääsi lavalle viimeisenä ja mies nosti hienosti 50-55v 85kg sarjassa 68 (ennätys)+80 ja mies oli kovatasoisen sarjansa 4.