Peruskoululaisten mestaruuskisoista Porista 11.-12.2.2017 Merille kultaa, Fannille ja Otolle pronssia!

12.2.2017

Meri
Meri
Otto
Otto
Fanni
Fanni
Amanda
Amanda

Peruskoululaisten mestaruuskisat pidettiin 11.-12.2.2017 Porissa ja KPK:n "nuorisoketju" osallistui kisoihin. Näissä kilpailuissa nostetaan asuinkunnan nimissä.

Lauantaina ensimmäisenä lavalla astui Fanni, joka hienosti nosti pronssille 36kg sarjassa omilla ennätystuloksillaan 21+25, eikä työnnön 30kg ollut kaukana.

Merin sarjassa käytiin tiukkaakin tiukempi kilpailu, mutta Meri hallitsi hienosti hermonsa, teki teknisesti loistavia nostoja ja saavutuksena kultaa 44kg sarjassa 30+38.

Amanda nousi seuraavana lavalle ja tyttöhän nosti ennätykset molemmissa nostomuodoissa 31+42 sijoittuen viidenneksi 63kiloisissa.

Myöhään iltapäivällä Sampo pääsi vasta lavalle. Poika sivusi tempauksen ennätystään ja työnnössä tulos uupui vain kilon ennätyksestä, joten hienosti hänkin leiviskänsä hoiti. Sampo oli viides 40kg sarjassa 20+28.

Sunnuntaina pääsi Otto ensimmäisenä lavalle. Poika teki hienoa jälkeä ja paranteli roimasti ennätyksiään, jotka kirjataan nyt 39+51 ja näistä palkintoni oli Otolle pronssia.  Marcus oli seuraavana tulessa ja poika paranteli ennätyksiään oikein roppakaupalla. Uudet ennätykset kirjoitetaan nyt 43+55. Nämä oikeuttivat 4.sijaa.

Kaiken kaikkiaan peruskoululaisten mestaruuskilpailut näyttivät sen, että KPK:n nostajat ovat oikealla tiellä ja harjoitukset ovat tuottaneet tulosta. Suuri kiitos nostajille, jotka jaksavat sitkeästi harjoitella, mutta iso kiitos kuuluu myös valmentajillemme Pekalle ja Jussille, jotka lähes "asuvat" salilla.