Kansalliset, Pm-nostot 17v ja masters Alavudella 7.5.2016

7.5.2016

Oton ennätyspainot
Oton ennätyspainot
Essi työntö aloitus
Essi työntö aloitus
Helin viimeinen tempaus onnistui
Helin viimeinen tempaus onnistui
Piia päättäväisenä kohti 71kg
Piia päättäväisenä kohti 71kg
Osmon tempaus
Osmon tempaus
Taisto valmistautuu
Taisto valmistautuu

Alavudella nostettiin 7.5.2016 17v ja masters piirinmestaruuskisat sekä kansalliset. KPK:sta oli mukana 9 nostajaa, 4 naista ja 5 miestä, sekä Osmo ja Taisto toimivat tuomareina. 

Otto aloitti kisan ja tempaus kulki hänellä uusiin ennätyslukemiin, myös yhteistulos oli pojan oma ennätys. Otolla 17v piirinmestaruus!

Naisissa Essi tempasi 43kg ja työnsi hienosti ennätyksensä 55kg. 57kg oli lähellä, mutta vielä tuli hieman punnerrusta siihen. Jaana aloitti tempauksen ennätyspainoista 50kg, kolmas yritys oli jo suorilla käsillä, mutta ei vielä jäänyt, joten tempauksessa ei tullut tulosta, mutta työntö kulki 65kg, joka oli N50 +75kg uusi SE tulos. Heli piti jännityksessä ja tempaisi tuloksen viimeisellä yrityksellään, työntöön lastattiin kovat aloituspainot 71kg, kokeili kolme kertaa ja tulos jäi saamatta. 

Piia lastasi ensimmäiseen tempaukseen 68kg ja kokeili vielä toisen kerran, onnistumatta, viimeiseen lastattiin uudet ennätyslukemat 71kg, joka hienon hienosti pyörähti yli. Helpolta näytti, mutta Piia jäi myös tempauksessa tuloksetta. Työntö kulki 81kg ja uusi ennätys näki päivänvalon ja uusi kymmenluku saavutettu, viimeinen yritys 86kg tuli kevyesti rinnalle, mutta ylös asti sitä Piia ei vielä saanut. 

Osmo nosti hienosti 60+73 masters piirinmestariksi. Osmon nostoja kyllä verotti, kun hän toimi ensimmäisen ryhmän tuomarina ja meni lähes suoraan tuomarituolilta kilpailulavalle. Myös Taisto nosti piirinmestariksi 45+65. Heikki lastautti myös kovat aloituspainot 90/120, jotka eivät nousseet. Veikka tempasi hienosti 72kg ja työnsi 85kg  ja yhteistulos 157kg oli hieno uusi ennätys! Jäämme mielenkiinnolla odottamaan toukokuussa pidettäviä Veikan 17v SM-kisoja Kalajoella.

Moni kokeili tarkoituksella kovia aloituspainoja ja siksi ei saanut tulosta, mutta kilpailu toimi todella hyvänä kilpailuna tulevia koitoksia silmällä pitäen.