Masters SM-kisoista Tampereelta KPK:lle 3 kultaa ja 1 hopea

17.4.2016
Naiset pääsivät lauantaina ensimmäisenä lavalle mastersin SM-kisoissa Tampereen Nääshallilla. Jaana tempasi 48kg kaunistaen SE tuloksia, 51kg oli todella lähellä, siellä se oli jo suorilla käsillä, mutta ei vielä jäänyt. Työnnössä 60kg, joten myös yhteistulos 108 oli uusi SE tulos +75kg sarjassa. Toiseksi sijoittuneen yhteistulos oli 64kg.

Juho pääsi seuraavana lavalle, hieman oli polven ja olkapään kanssa hankaluuksia, mutta rutiinilla mies hoitele SM-kullan 40+50 tuloksilla Kurikkaan. 

Pekka nousi lavalle viimeisenä, hoidellen tätä ennen ensin koutsin hommaat mallikkaasti alta pois. Pekka aloitti tempauksen 60kg, sitten 70kg toisella nousi hienosti, kolmannen yrityksen hän jätti käyttämättä. Työntöön lastattiin 65kg, sitten 70kg ja vielä 75kg. Nostot oli kyllä hienoja, eikä painaneet yhtään mitään. Hieman oli  molemmilla miehillä kropan kanssa ongelmia, ja siksipä täytyy nostaa hattua Jussille ja Pekalle, kun osallistuivat SM-kisoihin ja toivat KPK:lle kunniaa. Pekan sijoitus on vielä hämärän peitossa, sillä nostajat nostivat painoluokittain, joten kaikki ikäluokat nostivat sikinsokin ja järjestäjilläkään ei ollut oikein tietoa tuloksista. Toivottavasti sunnuntaina tämä asia pelittää paremmin. Pekan sijoitus oli 4.

Sunnuntaina astuivat Heikki ja Taisto lavalle. Heikki osoitti oivaa kuntoa ja tuloksena SM-kulta 80+115=195. Voitto tuli ylivoimaisesti 20 kilolla. Taisto nosti hienosti SM-hopeaa 43+65=108.

KPK:n saldo vuoden 2016 masters SM-kisoista oli siis 3 kultaa, 1 hopea ja 4.sija.