Petrille pronssia työnnössä ja Piia 4. Porin SM-kisoissa!

27.2.2016

79kg on suorilla käsillä
79kg on suorilla käsillä
Lämmittely Pekka koutsin valvovien silmien alla
Lämmittely Pekka koutsin valvovien silmien alla
Petri pm-kisoissa 30.1.2016
Petri pm-kisoissa 30.1.2016

Petri nosti pronssia työnnössä tuloksella 161kg ja Piia paranteli ennätyksiään uusille lukemille Porin SM-kisoissa!

Piia aloitti tempauksen 63 kilosta, joka onnistui varmoin ottein, myös 66 kiloa, kolmanteen tempaukseen laitettiin 70kg, joka oli tosi hyvä yritys, mutta ei ihan pysynyt. Tuomarit huomasivat että oli väärä nostojärjestys, joten Piia sai uuden mahdollisuuden kokeilla uudestaan 70kg ja sitäpä tilaisuutta hän ei jättänyt käyttämättä vaan tempasi 70kg suorille käsille siirtyen uudelle kymmenluvulle ja tempauksen pronssimitali oli niin lähellä. 

Työntö aloitettiin 75kilosta, joka nousi taas hienosti sekä 79kg, joten myös työnnössä uudet ennätyslukemat olivat totta. Viimeiseen yritykseen lastattiin 84kg, ja voisi sanoa: Ei huono ollenkaan! Vähän työntö lähti eteen joten vielä ei ollut tämän aika, mutta treeniä vähän lisää ja tämäkin menee suorille käsille. 

Piia kaikki tulokset olivat uusia ennätyksiä (70+79=149) sekä ensimmäisen kerran sinclair pisteet olivat yli 200p eli  202,122p. Tällä tuloksella hän jo kolkutteli mitalisijoja ollen hienosti naisten 63kg:n sarjan 4. niin tempauksessa, työnnössä ja yhteistuloksella.


Sunnuntaina oli Petrin vuoro nousta SM-kisalavalle. Ensimmäiseen tempaukseen laitettiin 125kg joka pyörähti yli, myös toinen yritys samasta kilomäärästä pyörähti yli. Viimeiseen yritykseen lastattiin 127kg, joka oli jo suorilla käsillä, mutta harmittavasti pyörähti vielä yli. 

Ensimmäiseen työntöyritykseen lastattiin 161kg, joka nousi hienosti ylös ja pronssimitali työnnössä oli varma! Sitten olikin hyvä kokeilla uutta työntö ennätystä 170kg, joka ei vielä noussut, viimeisellä kokeiltiin vielä 171kg, joka jäi vielä nostamatta,mutta nyt tämäkin rauta on punnittu ja seuraavalla kerralla raudat nousevat.


Rautaisat onnittelut Petrille ja Piialle!